Olemme toimineet vaativissa liiketoiminnan tehtävissä, mm. pörssiyrityksen ylimmässä johdossa. Meillä on kokemusta hyvin erilaisten ja myös erikokoisten yritysten hallituksista.

Olemme hoitaneet tehtäviä, jotka useimmissa yrityksissä kuuluvat talousjohdolle. Strateginen johtaminen kuuluu jokapäiväiseen toimintaamme.

Olemme kiinnostuneita yritysten liiketoiminnan kehittämisestä. Siksi tarjoamme osaamistamme mitä erilaisimpien projektien läpiviemiseen, toiminnan arvioimiseen ja kehityssuositusten luomiseen, liiketoiminnan sparraamiseen johdon tukena ja yritysjärjestelyihin valmistautumiseen.

Olemme käytettävissänne etsiessänne kykeneviä hallituksen jäseniä, myös pieniin yrityksiin.

Kirjoittaja:

Olli-Pekka Myllynen

Olli-Pekka Myllynen

Olli-Pekka Myllynen on valmistunut oikeustieteen kandidaatiksi Helsingin Yliopistosta 1995 (ylempi korkeakoulututkinto). Hän on toiminut mm. lakimiehenä, pörssiyhtiön lakiasiainjohtajana ja johtoryhmän jäsenenä, elinkeinoelämän järjestön johdossa, sekä useiden yritysten hallituksissa. Vuodesta 2009 hän on toiminut omassa lakiasiantoimistossaan. Hän on ollut jäsenenä (tuomarina) markkinatuomioistuimessa, työsuhdekeksintölautakunnassa ja lukuisissa muissa oikeudellisissa luottamustehtävissä.

Andoms Lakiasiat Oy hoitaa yritysten lakiasioita koko Suomessa, vaikka käytännön syistä keskeisimmäksi toimialueeksi on muodostunut Uusimaa.

Yritysten lakiasioissa Andoms ei rajoita toimialuettaan. Pyydettäessä toimimme myös ulkomailla.

Päivitetty: