Lisenssit

Tämä sivu käsittelee sivuston luomisessa tarvitun aineiston lisenssejä. Jos etsit artikkelia aiheesta lisenssisopimus, löydät sen klikkaamalla kyseistä sanaa.

Tämän sivuston luominen olisi ollut vaikeaa ilman ulkopuolisten tahojen kehittämää lähdekoodia.

Hyviin tapoihin kuuluu ilmoittaa tieto sivulla käytetyn tekijänoikeuden piiriin kuuluvan lähdekoodin tekijöistä, jos tieto suinkin on saatavilla, vaikka tätä koskevaa vaatimusta ei olisikaan lisenssin ehdoissa. Samoin kuin musiikin tekijöille, myös koodin luoneelle kuuluu oikeus tulla tunnetuksi koodistaan. Tekijänoikeuteen kuuluu ns. isyysoikeus.

Joidenkin osien tekijät ovat tämän lisäksi sisällyttäneet lisenssiin ehdon lisenssin esittämisestä ja tekijän ilmoittamisesta.

Täytämme isyysoikeuden vaatimuksen ja lisenssien ehdot tekijöiden esittämisestä mielellämme, ja sillä haluamme osoittaa kunnioitusta koodin kehittäjille.

Taulukossa esitetty tekijänoikeus kattaa yleensä samalla alkuosalla esiintyvät muut kyseiseen koodiin liittyvät tiedostot, kuten html, js, css sekä json -tiedostot. Poikkeukset on mainittu vastaavilla kohdilla.

Lisenssit

Lisenssi(t)Kohta sivustollaKehittäjä
MITMinimal Mistakes, modifioitu2018 Michael Rose
MITBootstrap 2011-2018 The Bootstrap Authors; Twitter Inc.
Icons: CC BY 4.0, Fonts: SIL OFL 1.1, Code: MIT LicenseFont Awesome Free 5.0.2 by @fontawesome2018 @fontawesome / Rob Madole
MITlunr 2017 Oliver Nightingale
MITpopper.js2017 Federico Zivolo
MITpicturefill.js2017 Picturefill Authors
MITjQuery Smooth Scroll2017 Karl Swedberg
MITVanilla Back to Top2018 Vladimir Feskov
Apache License 2.0Vanilla Back to Top Icon2018 Material Design Icons
MITCookieConsent2016 Silktide Ltd
MITjQuery2018 jQuery Foundation

Päivitetty: